PPC ügynökség vagyunk

Segítünk növelni céged bevételeit

Szia! Mi vagyunk az Adlab. Ha online kampányokról van szó, akkor mi leszünk a te versenyelőnyöd a konkurenciáddal szemben.

Kezdő kép

Kik vagyunk?

Egy kis PPC ügynökség vagyunk. Imádjuk a marketinget és a hirdetések világát. Főként Google Ads és Facebook hirdetéseket kezelünk. Tudjuk azt, hogy ma már nem elég, ha egy webfejlesztő cégre bízzuk a PPC kampányaink kezelését, komoly stratégia, naprakész tudás, lelkesedés és marketing szemlélet szükséges a sikerhez.

Sokszor azonban még ez is kevés! Kellenek hozzá a kiváló cégek és azok kiváló termékei / szolgáltatásai is. Így jöhet létre egy hosszútávon is fenntartható win-win-win együttműködés a vásárló, az ügyfél és az Adlab csapata között.

Mit csinálunk?

A többszáz menedzselt fiók és több ezer sikeresen futtatott Google Ads-, illetve Facebook-kampány tapasztalatait ötvözzük a te céged egyedi igényeivel.

Szerencsére a több év hirdetésmenedzselésben eltöltött idő alatt rengeteg hibát követtünk már el, amit neked nem kell majd. Ezekből a hibákból tanulva alakítottunk ki egy olyan struktúrát, ami bármikor könnyedén a te problémádra is remekül illeszthető, persze némi módosítással.

Hogy dolgozunk együtt?

Ime, a folyamat:

Megismerés és kutatás

Ebben szakaszban mi főleg figyelünk, hallgatunk és kutatunk. Megpróbáljuk megérteni, hogy mivel is foglalkozol. Megismerjük a termékeidet / szolgáltatásaidat. Összegyűjtünk minden fontos információt a célpiacodról és megvizsgáljuk a versenytársaidat is.

Rajnai Krisztina

Rajnai Krisztina

2019 február óta dolgozunk együtt, de már most látom, milyen profi, segítőkész, rugalmas csapat. Folyamatosan optimalizáljuk együtt a hirdetéseket, és az eredmények pedig jönnek. Nagyon köszönjük, hogy együtt dolgozhatunk! Csak ajánlani tudom! 🙏😊

Jurányi András

Jurányi András

Nagyon elégedettek vagyunk az Adlab csapatának a munkájával. A weboldalunk kattintásszáma is növekedett, de az igazán meglepő eredményt a konverziós szám meredek emelkedése jelentette. Profizmus és válaszkészség, mindez korrekt áron!

Boda László

Boda László

Ahogy elkezdtünk együtt dolgozni, két hónapra rá megduplázott a bevételünk! Imádunk velük dolgozni!

Poór Szabolcs

Poór Szabolcs

Nagyon felkészült csapat, ráadásul nagyon hamar reagálnak a kérdéseinkre. Csak ajánlani tudom!

Ablonczyné Dalanics Sára

Ablonczyné Dalanics Sára

Nem csak szakmailag, de emberileg is kiváló csapat. Bátran ajánlom őket!

Tobákos Ferenc

Tobákos Ferenc

Nagyon jó együtt dolgozni az AdLab csapatával! Hatékony az együttműködés, gördülékeny a kommunikáció, precíz a munkájuk, és mindemellett még jó arcok is! 🤓

Szilágyi Tímea

Szilágyi Tímea

Végre egy jó csapat, aki nem csak a szakmájához ért, hanem még a vevő nyelvét is beszéli! Üdítő!

Takács András

Takács András

Hozzáértő szakemberek, akikkel könnyen és gyorsan meg lehet beszélni minden szakmával kapcsolatos ügyet! Már több mint 1 éve sikeresen vezérlik a weboldalunk Google hirdetéseit 😊 Recommended

Dóra Balázs

Dóra Balázs

Több mint egy éve dolgozom az Adlab csapatával és maximálisan ajánlom Őket mindenkinek, aki szeretné, hogy online hirdetései szakértő kezekben legyenek. Nagyon reszponzív csapat, hatékonyan és gyorsan tudnak segíteni nem csak a kampányok kivitelezésében, de az indulást megelőző stratégiai és operatív tervezésben egyaránt.

Konrád Attila

Konrád Attila

Szeretek Dáviddal és Lacival együtt dolgozni mert brutál gyorsak. Amit megígérnek mindig betartják, ami nem nagyon jellemző néhány nagynevű ügynökségre. Nagyon hatékonyak, és ezt az oldalam látogatószáma is bizonyítja. Nem mellesleg még tanítanak is mint ügyfelet, hogy jobban értsem amit csinálnak. Köszönöm a munkájukat. Szívesen ajánlom másnak is őket. Persze kivétel a bútor kereskedőknek! :)

Miért szeretnek ügyfeleink velünk dolgozni?

Elérhetőség

Felvesszük a telefont és válaszolunk az emailekre, amilyen gyorsan csak lehet.

Megtérülésre törekszünk

A célunk az, hogy ügyfeleink ne költségként, hanem befektetésként tekintsenek a munkánkra. Ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az év végi eredmény pozitív legyen.

Optimalizálunk

Lehetőleg mindent (is)! 🙂 Egy jó ügynökség nem hisz a tökéletességben, csak az arra való törekvésben, így aztán a munka soha sincs kész.

Marketing szemlélet

Ehhez értünk, ezt csináljuk.

Kommunikáció

Beszéljük az ügyfél és a vevő nyelvét. Legalábbis mindent megteszünk!

Fejlesztünk

És így fejlődünk is. Nem csak a kampányokat optimalizáljuk, hanem a saját folyamatainkat és tudásunkat is. Így az ügyfelek egyre többet kapnak a pénzükért.

Mi leszünk a te versenyelőnyöd

a konkurenciáddal szemben

Partnereink