PPC ügynökség

Professzionális
PPC ügynökség

PPC ügynökség vagyunk, akik Google Ads és Facebook hirdetések tervezésében és menedzselésében segítenek ügyfeleiknek azért, hogy nekik évről évre több bevételük legyen.

Kik vagyunk?

Egy kis PPC ügynökség vagyunk. Imádjuk a marketinget és a hirdetések világát. Főként Google Ads és Facebook hirdetéseket kezelünk.

Tudjuk azt, hogy ma már nem elég, ha egy webfejlesztő cégre bízzuk a PPC kampányaink kezelését, komoly stratégia, naprakész tudás, lelkesedés és marketing szemlélet szükséges a sikerhez.

Sokszor azonban még ez is kevés! Kellenek hozzá a kiváló cégek és azok kiváló termékei / szolgáltatásai is.

Így jöhet létre egy hosszútávon is fenntartható win-win-win együttműködés a vásárló, az ügyfél és az Adlab csapata között.

<

Mit csinálunk?

A többszáz menedzselt fiók és több ezer sikeresen futtatott Google Ads-, illetve Facebook-kampány tapasztalatait ötvözzük a te céged egyedi igényeivel.

Szerencsére a több év hirdetésmenedzselésben eltöltött idő alatt rengeteg hibát követtünk már el, amit neked nem kell majd. Ezekből a hibákból tanulva alakítottunk ki egy olyan struktúrát, ami bármikor könnyedén a te problémádra is remekül illeszthető, persze némi módosítással.

Hogy dolgozunk együtt? Ime, a folyamat:

>
Megismerés és kutatás

Ebben szakaszban mi főleg figyelünk, hallgatunk és kutatunk. Megpróbáljuk megérteni, hogy mivel is foglalkozol. Megismerjük a termékeidet / szolgáltatásaidat. Összegyűjtünk minden fontos információt a célpiacodról és megvizsgáljuk a versenytársaidat is.

Rólunk mondták

Miért szeretnek ügyfeleink velünk dolgozni?

Elérhetőség

Felvesszük a telefont és válaszolunk az emailekre, amilyen gyorsan csak lehet.

Megtérülésre törekszünk

A célunk az, hogy ügyfeleink ne költségként, hanem befektetésként tekintsenek a munkánkra. Ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az év végi eredmény pozitív legyen.

Optimalizálunk

Lehetőleg mindent (is)! 🙂 Egy jó PPC ügynökség nem hisz a tökéletességben, csak az arra való törekvésben, így aztán a munka soha sincs kész.

Marketing szemlélet

Ehhez értünk, ezt csináljuk.

Kommunikáció

Beszéljük az ügyfél és a vevő nyelvét. Legalábbis mindent megteszünk!

Fejlesztünk

És így fejlődünk is. Nem csak a kampányokat optimalizáljuk, hanem a saját folyamatainkat és tudásunkat is. Így az ügyfelek egyre többet kapnak a pénzükért.

Partnereink

Kapcsolat

Ha úgy érzed, hogy a te céged zseniális, imádod amit csinálsz és a vevőid is szeretnek, de szükséged lehet egy PPC ügynökség segítségre a Google Ads kampányaidban és a Facebook hirdetésekben, akkor kérlek írj nekem és beszélgessünk!

Ha azonban azt gondolod, hogy egy kis reklámmal a következő hónapra már multi-billiomos leszel és az Adrián fogsz sütkérezni egy jachton a vevőid pénzén, akkor szívesen ajánlok egy másik PPC ügynökséget, aki segít neked ebben! 🙂Telefon: +36 70/547 2744 Email: hello@adlab.hu

Üdv,
Dávid és az Adlab csapat

Kiérdemeltük a Google Partner minősítést!

Naprakész tudással segítjük ügyfeleinket nap mint nap!